perjantai 21. joulukuuta 2012

Riisisuklaata

Ipanan bravuuri joulukarkkitehtaassa on kieltämättä riisisuklaat. Näissä on nostalgiaa, tehtiinhän niitä itsekin silloin vuonna yksi ja kaksi. Toimiva paketti, makeannälkä lähtee ihan varmasti.




Riisisuklaat (noin 25 kpl)

125 g kookosrasvaa
4 rkl kaakaojauhetta
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
8 dl riisimuroja

Sulatetaan kookosrasva kattilassa tai mikrossa. annetaan rasvan hieman jäähtyä. Siivilöidään sekaan kaakao, tomusokeri ja vaniljasokeri sekä sekoitetaan tasaiseksi. Riisimurot käännellään hellästi kaakaoseoksen joukkoon. Nostetaan nokareita kahdella lusikalla paperivuokiin ja laitetaan jääkaappiin jäähtymään. Säilytetään kylmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti