torstai 4. lokakuuta 2012

Valot sarjassa

Olen aina kuuulunut niihin ihmisiin, joiden mukaan joulukuuseen kelpaavat ainoastaan aidot kynttilät. Mutta kanssa olen huomannutkin tykkääväni valosarjoista yhä enemmän ja nyt on kotiin pikkuhiljaa valunut jo värillisiäkin, mikä olisi ollut muutama vuosi sitten aivan mahdottomuus.

Ensimmäisenä meille muutti jo vuosi sitten nämä la case de cousin paulin herkulliset pallovalaisimet, ensin punasävyisinä ja sitten harmaa-keltaisina. Näitä on saatavana lähes kaikissa mahdollisissa sateenkaaren väreissä ja näistä voi jopa sommitella juuri sen oman lempiyhdistelmän. Ainoana negatiivisena puolena näissä on, että johto on lenkillä eli koko valosarjaa ei saa ripustettua suoraksi. Ja tietysti näiden kokoaminen vaatii hieman sorminäppäryyttä ja uskallusta oikeasti leikata pieni viilto täydelliseen lankapalloon.


Seuraavaksi viime jouluksi meillä sorruttiin blogi-valosarjaan.


Viimeisin tulokas on House Doctorin String Lights, joiden varjostimet on paperia. Myös tämän kokoaminen vaatii näppäriä sormia. Tässä on ihanan pehmeä valo ja meihen mukaan tämä tulee muuttamaan mökille tulevaisuudessa. Siihen asti ilahduttakoon se meitä eteisaulassa syksyn ja talven pimeydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti